Mohamad Yassin pretindea că are o relaţie strânsă cu Băsescu. Motivarea arestării acestuia

Mohamad Yassin, arestat pentru că ar fi cerut bani pentru eliberarea lui Omar Hayssam, pretindea că are o relaţie strânsă cu fostul preşedinte Traian Băsescu, potrivit motivării deciziei de arestare luate în cazul său.

Cine credeti ca va castiga campionatul?

  • Steaua Bucuresti (71%, 12 Votes)
  • ASA Tg Mures (29%, 5 Votes)

Total Voters: 17

Loading ... Loading ...

În motivarea obţinută de MEDIAFAX se arată că, încă de la momentul primei întrevederi cu cei doi denunţători, din 2014, se vorbeşte despre relaţia strânsă pe care Mohamad Yassin “pretinde că ar fi avut-o cu T. B.”, surse judiciare precizând că T.B. este Traian Băsescu.

Acestă relaţie “s-ar fi stricat” din cauza înstrăinării în baza unor procuri a imobilelor pe care Omar Hayssam i le-ar fi transmis lui Yassin.

“Deşi inculpatul T.F. a pretins în declaraţia dată în faţa procurorului că nu ştie despre cine este vorba, martorul denunţător menţionează în mod expres că este vorba despre …T. B”, se mai spune în motivare.

Citeste stirea integrala pe Ziare.ro

One Response to Mohamad Yassin pretindea că are o relaţie strânsă cu Băsescu. Motivarea arestării acestuia

  1. gigi spune:

    la Basescu nu se va ajunge pentru ca d-l Codlea era si el la butoane cand s-au platit acele cateva milioane pentru eliberarea jurnalistilor, si nu se stie cine/care cat a palmat, Omar a fost teleghidat si dupa ce a facut avere in mod ilicit , poate ajutat, a fost deposedat de tot ce furase, Basescu si Yassin sunt cei care au profitat de aceasta avere. Asa ca nici o grija aici totul se astupa nimic nu transpira…

    View Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

× How can I help you?