Arsenie Boca ! Hm, ma faceti sa rad ! Cine …

Comment on Biserica se dezice de cărţile şi minunile lui Arsenie Boca by Doroftei Ilie-Tirgu Mures.

Arsenie Boca ! Hm, ma faceti sa rad ! Cine mai e si “Sfantu'” asta ? M-am cam saturat de sfinti, sfinte, curvari si betivi ! mai slabiti-ne odata cu idioteniile astea !!

Recent Comments by Doroftei Ilie-Tirgu Mures

Suveranitatea poporului a devenit facultativa?
Si cifra de 460 parlamentari e prea mult pentru Romania !!! De ce acesti asa zisi parlamentari nu tin cont de vointa poporului ? Ori a tine cont de vointa natiei e doar facultativa, asa cum scrie in titlu ?!


Antonescu: Nicolai şi Weber, bigamie politică. Mai cunoaşteţi un asemenea circ?
Razboiul celor doua Roze _ de ce nu se hotarasc sa paraseasca PNL-ul daca impartasesc o altfel de doctrina ?! Eu nu sunt PNL-ist, Doamne fereste ,insa asa cred ca e corect !


Klaus Iohannis critică Guvernul şi avertizează Parlamentul
Guvernul Ponta e unul penal in proportie de 90%. Normal ca viitorii puscariasi vor sa faca schimbari in codul penal, adica sa procedeze de asa maniera incat sa poate fura in voie, fara frica de a fi anchetati !


Adio, dar raman cu tine! Dragnea nu mai e presedinte executiv in PSD, dar ramane “coordonator”
De ce procedeaza Ponta in acest fel ?! La urma urmei, Dragnea e un puscarias la ora actuala !!! Crede cineva ca e nevoie de parnaiasi la conducerea PSD ? In alta ordine de idei, nu stiu ce fel de condamnare e asta, cu suspendare !? Ori e PUSCARIE, ori nu e !?


Scrisoarea lui Tăriceanu pentru demiterea șefelor DNA și ICCJ, în atenția CSM
Nu, Aici Tariceanu are dreptate. El nu se face exponentul in calitate de sef al senatului, ci, reprezentant al celor ce l-au ales.


× How can I help you?