Averea lui Marian Vanghelie și a Oanei Mizil, pusă sub sechestru de procurori

Procurorii DNA au instituit sechestru atât asupra bunurilor primarului suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, în dosarul de corupție în care este acuzat că ar fi primit mită 90 de milioane de euro, cât și asupra bunurilor Oanei Niculescu Mizil, întrucât există suspiciunea unui presupus prejudiciu. Valoarea bunurilor se ridică la 150 de milioane de lei, informează Realitatea TV.

Credeti ca serviciile sunt prea puternice in raport cu cetateanul?

  • DA (75%, 9 Votes)
  • NU (25%, 3 Votes)

Total Voters: 12

Loading ... Loading ...

Unul dintre avocatii lui Marian Vanghelie, Cezar Bivolaru, a declarat, la iesirea de la DNA, ca primarul a fost adus din Arestul Politiei Capitalei, la Directia Nationala Anticoruptie, pentru a i se aduce la cunostinta ca s-a luat masura sechestrului, in cazul a doua imobile ce figurau pe numele sau si care sunt trecute in declaratia sa de avere, precum si in cazul unui autoturism, pe care edilul i l-a vandut in urma cu mai multi ani fratelui sau, potrivit HotNews.ro.

Cezar Bivolaru a precizat ca anchetatorii nu au pus sub sechestru si conturi ale lui Vanghelie sau ale Oanei Niculescu Mizil.

În ceea ce o privește pe Oana Mizil, avocatul său, Cristian Ene a declarat că, fiind o ancheta in curs, in care s-a calculat si un prejudiciu, procurorii au luat masura legala de punere sub sechestru a bunurilor tuturor celor cercetati in cauza. El a mentionat ca atat lui Marian Vanghelie, cat si Oanei Mizil li s-a comunicat acest lucru.

Oana Niculescu Mizil a spus, la iesirea de la DNA, ca l-a vazut pe Marian Vanghelie si ca nu are alte comentarii de facut, apoi le-a urat jurnalistilor „Paste fericit!”.
Și Marian Vanghelie a plecat de la DNA, fiind dus cu o duba a Politiei in Arestul Politiei Capitalei.

Oana Niculescu Mizil şi Marian Vanghelie au fost audiaţi, joi, la DNA, cei doi fiind urmăriţi penal în dosarul privind mita primită de edilul suspendat al Primăriei Sectorului 5.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *